Popescu Cristina-Dana, Limba engleză. Caiet de studiu individual, Învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR), Programul de studii: Administrație publică, Anul de studii I, semestrul I

Autor: Popescu Cristina-Dana

Titlu: Limba engleză. Caiet de studiu individual, Învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR), Programul de studii: Administrație publică, Anul de studii I, semestrul I

An apariție: 2023

ISBN: 978-606-060-079-4

978-606-060-080-0

Domeniu: Filologie. Limba engleză

Detalii: Lucrarea se adresează studenților din anul I de studii, semestrul I, de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, programul de studii Administraţie publică.
Scopul prim al lucrării este de a furniza studenților din domeniul administrației publice cunoștințele și competențele lingvistice esențiale pentru a comunica eficient în limba engleză, având în vedere specificul activității administrative.
Caietul de studiu individual este organizat în 14 unităţi de învăţare: The role of Public Administration in society; Information and communication technology in Public Administration; Human resources in administration; People management in the public sector; Talent management; Change management; Professional development; Characteristics and behaviours of effective leaders; Public sector leadership; Public health administration; Public management; Public sector organizational development; Non profit management; Organizational psychology. Pentru a fi asimilată, fiecare unitate de învăţare este structurată astfel încât efortul individual să acopere echivalentul a 2-3 ore de studiu. Fiecare unitate conţine obiectivele unităţii, prezentarea subcapitolelor, testele de autoevaluare, o lucrare de verificare, răspunsurile şi comentariile la testele de autoevaluare şi bibliografia unităţii de învăţare.

ro_RORomână