Popescu Cristina-Dana, Limba engleză. Caiet de studiu individual, Învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR), Programul de studii: Administrație publică, Anul de studii I, semestrul II

Autor: Popescu Cristina-Dana

Titlu: Caiet de studiu individual, Învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR), Programul de studii: Administrație publică, Anul de studii I, semestrul II

An apariție: 2023

ISBN: 978-606-060-079-4

978-606-060-081-7

Domeniu: Filologie. Limba engleză

Detalii: Lucrarea se adresează studenților din anul I de studii, semestrul II, de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, programul de studii Administraţie publică.
Scopul fundamental al lucrării constă în furnizarea studenților din domeniul administrației publice a competențelor lingvistice și cunoștințelor esențiale pentru a comunica eficient în limba engleză, în special în contextul specific al activităților administrative.
Caietul de studiu individual este organizat în 14 unităţi de învăţare: Public policy; E-Government; Bureaucracy; Environmental policy; Public service motivation; Public sector innovation; Public finance; Healthcare administration; Local government; Community development; Human rights in government; Civil service system; Disaster response and recovery; Emergency management. Pentru a fi asimilată, fiecare unitate de învăţare este structurată astfel încât efortul individual să acopere echivalentul a 2-3 ore de studiu. Fiecare unitate conţine obiectivele unităţii, prezentarea subcapitolelor, testele de autoevaluare, o lucrare de verificare, răspunsurile şi comentariile la testele de autoevaluare şi bibliografia unităţii de învăţare.

ro_RORomână